17 June 2024
buchet-trandafiri-albi-5

Alege un buchet trandafiri albi pentru o zi speciala

Florile sunt calea cea mai frumoasa de a spune unei persoane ce simti pentru ea. Alegand flori rosii, le poti oferii persoanei iubire in  semn de iubire, florile galbene de trandafir le poti alege pentru o prietena, acestea simbolizand prietenie si veselie, florile de primavara sunt ideale pentru ziua mamei sau pentru o zi de nastere. Insa care sunt ocaziile in care poti alege un buchet trandafiri albi?

Cu siguranta stii ca trandafirul alb reprezinta puritatea. Oferirea unui astfel de trandafir implica sentinente mai profunde. In epoca victoriana, acolo unde exprimarea sentimentelor in public era interzisa, barbatii ofereau trandafiri albi femeilor pe care urmau sa le ia de sotii. In aceasi epoca trandafirul rosu era trimis in semn de iubire primind semnificatia pe care o are astazi. Trandafirul alb semnfica un nou inceput, de accea acest dar poate fi oferit cu ocaziile in care iti doresti sa pornesti pe un nou drum in viata alaturi de persoana iubita, fie ca este vorba de casatorie, nasterea unui copil sau logodna.

Cand poti oferii  trandafiri albi?

Trandafirii sunt ideal de oferit cu orice ocazie datorita culorilor care transmit mai multe mesaje diferite. Trandafirul rosu il poti oferii sotiei spunandu-i cat de mult o iubesti, trandafirul roz il trimiti mamei in semn de apreciere, cel galben este potrivit pentru o prietena caruia vrei sa ii multumesti pentru ca este langa tine, insa cel alb este probabil cel mai special. Cand poti oferii trandafiri albi? Care sunt ocaziile pentru care sa cumperi aceste flori minunate? Daca le vrei doar pentru tine, le poti alege pentru buchetul de mireasa din ziua nuntii, nu doar pentru aspectul lor elegant ci si pentru semnficatia foarte importanta pe care o au. De asemenea daca vrei sa iti aduca putina lumina in casa, ii poti alege oricand. Dar care sunt ocazile in care ii poti oferii? Iata cateva dintre ele

Nunta. De foarte multe ori, viitoarele mirese aleg trandafirul alb pentru buchetul de mireasa. Chiar daca in zilele noastre nu se pune la fel de mult pret pe simbolistica, un astfel de buchet de mireasa reprezinta unitate, iubire neconditionata si cele mai pure sentimente. De asemenea, se spune ca daca un buchet de mireasa are mai mult de cinci trandafiri albi, acesta reprezinta fericire si o casatorie pentru totdeauna, mai putin de cinci trandafiri albi in buchet indica un mariaj dificil, cu probleme.

Logodna. Daca vrei sa ii propui sa porneasca prin viata alaturi de tine, alege un buchet de trandafiri albi, la Floraria de Vis poti comanda chiar si un buchet de 101 trandafiri albi pentru a-i spune cat de importanta este ea pentru tine. Pentru aceasta ocazie poti alege si un buchet de 101 trandafiri albi si rosii pentru a-i transmite ca o sa o iubesti la fel ca acum intotdeauna.

Botezul. De cele mai multe ori parintii trebuie sa impodobeasca biserica unde copilul urmeaza sa fie botezat. Daca nu stii ce flori sa alegi pentru decorul bisericii si pentru botez, alege trandafirii albi. Acestia semnifica puritate si inocenta cele mai potrivite simboluri pentru o astfel de ceremonie.

Zi de nastere. Trandafirul alb reprezinta un nou inceput, in plus aduce fericire si pace celui care il primeste, deci este floarea ideala de oferit pentru o zi de nastere. Daca iubita ta isi serbeaza ziua de nastere, ii poti oferii un trandafir alb sau chiar un buchet pentru a-i spune ca iubirea ta este sincera si vrei o relatie fericita de lunga durata.

Cauti o florarie online Bucuresti cu livrare rapida?

La Floraria de Vis, o florarie online Bucuresti dorintele devin realitate. Daca vrei flori pentru sotie sau mama, aici le gasesti pe toate. Indiferent de preferinte, pe site gasesti atat flori de toamna cat si flori de oferit in tot restul anului la preturi avantajoase. Daca vrei poti chiar sa livrezi flori la adresa iubitei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe site accesand www.florariadevis.ro, sa alegi buchetul de flori care crezi ca o sa o faca fericita si sa platesti cu cardul comanda, in cel mai scurt timp posibil florile o sa fie livrate la adresa specificata de tine. Daca iti doresti sa ii faci aceasta surpriza mamei, tot ce trebuie sa faci este sa modifici adresa de livrare si sa plasezi comanda.