17 June 2024

Alege magazinul Covoare-profesionale.ro pentru casa ta!

Magazinul Covoare-profesionale.ro a devenit cunoscut pentru gama lor de covoare profesionale inca de la bun inceput, deoarece calitatea si preturile avantajoase au recomandat acest magazin ca fiind un furnizor de incredere?

Unde gasim covorase dezinfectante si covorase HORECA vandute de covoare-profesionale.ro?

Raspunsul este simplu. In aproape orice farmacie, magazin de cumparaturi, alimentara, restaurant, bar etc, vom gasi produse de la covoare-profesionale.ro, deoarece calitatea de top le face indispensabile, mai ales in perioadele cand sunt riscuri mai mari de viroze.

La fel de populara este si categoria de  covorase interior, care este achizitionata atat de restaurante, hoteluri, cat si de clienti privati pentru propriile locuinte.

Covorul potrivit este un accesoriu care poate intregi foarte frumos aspectul camerei in care este amplasat. In functie de gusturile tale, iti poti amenaja locuinta in nenumarate feluri, dar daca stii cateva trucuri de design, camerele vor arata cu atat mai elegant si mai bine proportionate. Pe langa mobila pe care ai ales-o sau pe care o doresti, cateva aspecte in privinta covorului sunt de retinut:

Din punct de vedere estetic, cu ajutorul unui covor, camera ta va fi imbracata intr-o textura noua care contrasteaza cu peretii si mobila. In plus, prin acest accesoriu vei reusi sa accentuezi anumite zone ale camerei si sa creezi puncte de interes.

Poti aborda problema amenajarii unei camere si invers. Alege mai intai covorul si apoi mobila. Asa iti vei forma o viziune mai clara asupra modului in care vrei sa arate camera si alegerea mobilei va fi mai putin dificila.

Covorul are desigur si rolul de a termoizola podeaua unei camere. Gandeste-te cat de placut este sa pasesti pe un covor moale, dimineata cand intri in baie, decat sa pui piciorul direct pe gresia rece. Astfel se creeaza un echilibru intre functie si forma.

O prima regula este aceea ca un covor nu trebuie sa acopere intreaga podea, astfel se va crea iluzia de camera inghesuita, mai ales daca acesta se indoaie la colturi. Covorul trebuie sa fie vazut in intregime, dimensiunea lui ideala fiind de cel mult 50% din suprafata. Asa ca ia in considerare marimea camerei in care vrei sa il amplasezi si asigura-te ca exista o distanta egala intre covor si pereti. O alta regula este aceea de a aseza covorul astfel incat picioarele din fata ale mobilei tale sa se afle pe el, iar partea din spate sa fie pe podea. Aceasta este o exceptie pentru camera de dining unde covorul trebuie sa fie asezat in zona de sub masa, iar picioarele scaunelor sa se afle toate pe covor. Poti folosi doua covoare mai mici in aceeasi camera, daca vrei sa delimitezi zone care au functii diferite. Nu trebuie sa aiba acelasi model, ba din contra. Poti alege aceeasi culoare, insa designul diferit va accentua si zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta.

Folosind covoarele profesionale de pe site-ul magazinului, poti obtine rezultate incantatoare in fiecare incapere. Covoarele profesionale de la acest magazin sunt apreciate de multe institutii Horeca pentru durabilitate, aspectul, dar si modul simplu prin care se curata!