14 June 2024

Alege calitatea covoarelor profesionale!

Pentru multi dintre noi covorul din casa este un accesoriu de care nu ne putem lipsi sub nicio forma. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant in locuinta, covorul poate avea si o functie de protectie impotriva frigului, dar si sa impiedice praful sa se raspandeasca in locuinta. De aceea, este important sa aspiram covorul cel putin odata pe saptamana. La Covoare-profesionale.ro gasim o multime de covoare care se pot plia pe mai multe domenii precum covorase HORECA, medicale sau covorase interior.

Desi Covoare-profesionale.ro are reputatia de a fi un furnizor excelent de produse pentru curatenie, de aici clientii pot achizitiona si o multime de covoare profesionale pentru locuinta. Avand la dispozitie si un serviciu pentru covoare personalizate, Covoare-profesionale.ro ramane o firma la care atat persoanele fizice, cat si patronii de firma pot sa apeleze. Sa cumperi covorase dezinfectante este mai usor ca oricand!

In ceea ce priveste marimea, exista foarte multe opinii contradictorii. Nu exista o marime optima, dar exista cateva sfaturi generale ce va ajuta sa va ghidati in alegerea covorului. Pentru incaperile foarte mari cu canapele, fotolii si scaune, este de preferat sa alegem varianta “insulelor”, adica 2 sau chiar 3 covoare mai mici care sa delimiteze anumite zone in locul unui covor exagerat de mare. In camerele cu mese folosite frecvent pentru cina sau pranz, forma mesei va determina forma covorului: rotund, oval sau dreptunghiular.

Covorul trebuie intotdeauna sa acopere zonele de trafic unde, de obicei, mergeti cu picioarele goale sau fara papuci de casa.

Cand alegeti covorul trebuie sa aveti in vedere care sunt regulile de curatare ale producatorului. Daca covorul este foarte mare si trebuie curatat doar chimic, ganditi-va ca acest proces necesita un efort suplimentar. Exista materiale si covoare ce nu trebuie spalate, ci doar aspirate. In zonele cu trafic intens folositi covoare sau carpete care sunt usor de manevrat si care pot fi spalate la masina.

Covoare-profesionale.ro pune la dispozitie si o gama vasta de detergenti specializati pentru curatarea covoarelor si distrugerea bacteriilor!

Culoarea este foarte importanta in decorarea casei, pentru ca starea, tonusul si functionalitatea unei incaperi sunt determinate de culoare. Culorile se impart in trei categorii – calde, reci si neutre. Culorile calde, cum ar fi rosu si portocaliu, sugereaza o atmosfera placuta, plina de viata si un raspuns emotional puternic. Culorile calde sunt folosite in camerele de zi, bucatarii si zonele de distractie. Culorile reci, cum sunt verdele si albastrul deschis, sugereaza o atmosfera odihnitoare si calma, cel mai des fiind folosite in dormitoare si in camerele formale.

Sunt o multime de optiuni si combinatii de covoare ce pot fi cumparate direct de pe site-ul Covoare-profesionale.ro. Clientii vor beneficia de cea mai buna calitate, la preturi fara concurenta. In aceasta perioada dificila de restrictionare, cele mai bune investitii le putem face prin achizitionarea produselor pentru casa. Site-ul covoare profesionale ofera o multime de presuri interior, covoare office si mochete dezinfectante la preturi pentru totata lumea. Covorul este un simbol al avutiei si ofera protectie!