20 June 2024

Alege Bravi pentru platformele de lucru

Atunci cand iti doresti sa realizezi multe proiecte de succes ai nevoie si de echipamente moderne si profesionale. Astfel pe vectra.ro, poti gasi o varietate de produse printre care o gama vasta de platforme de lucru la inaltime, marca Bravi, care sunt fabricate in Italia, acestia fiind unul dintre liderii de pe piata in domeniu. Toate modelele de nacele Bravi sunt versatile, robuste si extrem de fiabile astfel ca pot fi folosite cu succes in proiectul tau.

Din dorinta de a avea doar clienti multumiti, Bravi proiecteaza platforme de lucru la inaltime cu un design simplu si compact. Vectra comercializeaza toate aceste produse pentru a veni in intampinarea dorintelor tuturor clientilor. Pe magazinul online vectra.ro sunt prezentate 4 modele de nacele precum LUI 460, Leonardo HD, Sprint si Spin-Go. In functie de tipul aplicatiei, aceste platforme de lucru la inaltime permit lucrul in spatii inguste si pot ajunge la inaltimi de peste 6 metri.

In ceea ce priveste costurile de intretinere pentru aceste platforme de lucru, clientii nu trebuie sa faca investitii exorbitante, iar bateriile care sunt montate pe echipamente se incarca rapid. Toate modelele de nacele Bravi sunt dotate cu un sistem electronic de comanda si control, actionarea comenzilor se face din nacela, inclusiv de acolo se poate face deplasarea, iar computerul de bord arata indicatori precum numarul de ore si nivelul de descarcare al bateriei.

Pe site-ul vectra.ro, fiecare client va putea lua la cunostinta mai multe informatii despre produse astfel incat sa poata sa faca o alegere in functie de necesitatile sale. Spre exemplu, nacela Bravi Sprint este dotata cu un senzor de inclinare cu blocarea deplasarii in caz de pericol, are dubla comanda de la sol, in caz de urgenta si are dublu sistem de siguranta, cu senzor de greutate in podea si cu senzor laser pentru manere.

Mai mult decat atat, platformele de lucru la inaltime marca Bravi au catargul patentat si nu au nevoie de intretinere. Platforma cargo care se afla in dreptul operatorului poate fi actionata fie electric, fie manual, astfel incat cine o foloseste sa se bucure de siguranta, comoditate si rapiditate. In plus, comenzile de ridicare sau coborare si de deplasare sunt posibile fara ridicarea mainilor de pe manere.

Tot pentru a veni si mai mult in sprijinul clientilor, de data aceasta, din punct de vedere financiar, Vectra ofera clientilor sai nacele Bravi atat pentru achizitie cat si pentru inchiriere.

In final este important sa retii ca ai ajuns unde trebuia pentru ca la Vectra vei avea parte de toata consilierea necesara pentru achizitionarea produsului corespunzator nevoilor tale. Cu Vectra, oricine poate fi pe deplin multumit. Asadar, poti imbunatati durata de viata a produselor pe care le folosesti daca vei tine cont de recomandarile Vectra.