20 June 2024

Achiziţionează aparatură medicală de ultimă generaţie de la Proton Impex 2000

 

Proton – soluţia completă pentru unitatea ta medicală

Atunci când vine vorba despre propriul cabinet şi despre practicile medicale pe care le desfăşori zi de zi în cadrul acestuia, cu siguranţă îţi doreşti ca atât tu, cât şi pacienţii tăi să vă bucuraţi de un spaţiu complet dotat, care să asigure un mediu de lucru cât mai plăcut, productiv şi eficient. Află că acest lucru este acum posibil, datorită firmei Proton Impex 2000, care pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de aparatura medicala online şi consumabile, la un raport calitate-preţ competitiv. La momentul actual, Proton este unul dintre cei mai recunoscuţi distribuitori autorizaţi de aparatură şi echipamente medicale care se remarcă în raport cu concurenţa datorită portofoliului său vast de peste 500 de clienţi, atât din sectorul public, cât şi din cel privat, şi datorită profesionalismului şi seriozităţii de care a dat dovadă în toţi cei peste 10 ani de experienţă.

Aparatură medicală performantă

În cadrul magazinului virtual Proton, este aproape imposibil să nu găseşti aparatura medicală online de care ai nevoie pentru echiparea completă a unităţii tale medicale. Începând de la ecografele portabile de ultimă generaţie de la producătorul Samsung, lider pe piaţă în prezent, şi până la sistemele moderne de imunologie, radiochirurgie giroscopică, hematologie, radiologie, radioterapie sau tomografie computerizată, dar nu numai, toate produsele disponibile se remarcă prin performanţă, calitate, practicitate, siguranţă şi funcţionalitate.

Descoperă programul de leasing de la Proton

Dincolo de selecţia bogată de aparatură medicală online, disponibilă la doar câteva click-uri distanţă, alături de Proton poţi beneficia şi de un program special de leasing în cazul în care nu dispui de bugetul necesar pentru a-ţi dota propriul cabinet. Prin intermediul acestui program, în calitate de client Partener Proton, ai acces la numeroase preţuri reduse la achiziţia de aparatură medicală online, totul pentru o colaborare cât mai benefică şi onestă.