15 July 2024

6 motive pentru care ar trebui să inviţi un bărbat în oraş

Încă există o mulţime de femei care cred că este lipsit de eleganţă să inviţi un bărbat în oraş. Şi asta de ce? Suntem puternice, cu cariere solide, dar tot mai trebuie să aşteptăm ca un bărbat să ne dea târcoale şi să ne scoată la o întâlnire? Asta e o nebunie. Dacă v-aţi dorit vreodată să invitaţi un bărbat în oraş, sau vreţi să faceţi acest lucru pe viitor, iată 6 motive pentru care ar trebui să nu mai staţi pe gânduri.
1. Ce nu te ucide te face mai puternică.
Da, este un pic înfricoşător. Deci îţi este frică de respingere. Şi da, prin respingere te poţi întrista puţin. Dar în final, prin respingere îţi vei da seama că nu este mare lucru. Ai paţit-o – e timpul să treci peste şi să inviţi câţiva bărbaţi în oraş.
2. Pentru că vrei asta.
Din păcate, nu poţi obţine mereu ceea ce îţi doreşti. Dar nu vei şti niciodată până nu vei încerca. Trebuie ca întotdeauna să lupţi pentru ce vrei, indiferent de situaţie.
3. Pentru că el a flirtat cu tine şi asta te înnebuneşte.
Dacă acel tip a flirtat cu tine fără încetare, ori te place mult, ori e un măgar. Dacă îl inviţi în oraş şi el acceptă, felicitări. Dar dacă îl inviţi în oraş şi te refuză, dar continuă să flirteze cu tine, atunci sţii că este un nesimţit. felicitări, ai aflat adevărul!
4. El s-ar putea să nu realizeze că îl placi.
La fel cum stai acolo, petrecând ceva timp cu prietenul tău cu care te cunoşti de ani buni, analizând la rece totul, gândindu-te că el nu a făcut nicio mişcare până acum, deci nu are cum să fie interesat de tine, am o ştire de ultimă oră pentru tine: tipul ar putea să gândească fix acelaşi lucru despre tine. E o nebunie, nu? Deci doar întreabă. Sau fă o mişcare. Pentru că altfel..
5. Vei regreta dacă nu vei face asta.
Dcaă vei continua doar să flirtezi cu el (sau şi mai rău, să continui doar să stai pe lângă el) în speranţa că va înţelege indiciul şi totuşi nu se întâmplă niciodată nimic, vei regreta. Te vei întreba mereu ce nu a mers. Nu există un indiicu mai bun decât “Ai vrea să ieşim cândva împreună?”
6. Probabil nu o să-l mai vezi niciodată .
Acets lucru nu se aplică în orice situaţie, dar în cele mai multe, da. Deci, sincer, ce ai putea avea de pierdut?
Ai invitat vreodată un bărbat în oraş? Cum a mers?
sursa: www.tabu.ro