18 June 2024

6 cele mai bune huse pentru Xiaomi Redmi 9C

Xiaomi a dezvăluit Redmi 9C la jumătatea anului 2021, un telefon cu un preț sub 1.000 de lei care avea câteva funcții drăguțe, dar nu s-a remarcat de concurență la acea vreme. Am vrut să aruncăm o privire mai atentă asupra dispozitivului, după ce producătorul a lansat o nouă versiune cu mai mult spațiu de stocare la sfârșitul anului 2021.

O greutate mai mică de 200 de grame împiedică Xiaomi Redmi 9C să fie prea greu, în ciuda dimensiunii sale. Pentru carcasă se folosește plastic simplu, iar singura textură adăugată este un model ondulat. Portocaliu strălucitor, albastru și un gri închis subtil sunt cele trei culori dintre care poti alege atunci cand vrei sa iti achizitionezi un telefon de tipul Xiaomi Redmi 9C.

Cu 128 GB spațiu de stocare și 4 GB RAM, modelul 2021 este mai bine echipat decât multe smartphone-uri cu preț similar din clasa sa. Redmi 9C era disponibil anterior doar în opțiunile de 64 GB/3 GB și 32 GB/2 GB pentru utilizator. Dacă sunteți în căutarea unui telefon sub 200 de euro, diferența de preț dintre cele două opțiuni de stocare este destul de mare. Redmi 9C entry-level de 32 GB costă sub 600 de lei, în timp ce Redmi 9C de 128 GB costă aproximativ 1.000 de lei.

Iată cele mai bune 6 huse Xiaomi Redmi 9C pentru a vă proteja noul telefon.

Husa FaLiAng Soft pentru Redmi 9C

Designul ultra-subțire este realizat din material TPU de cea mai înaltă calitate, făcând telefonul tău sa nu fie prea greu și ușor de ținut. Când vine vorba de confort, FaLiAng Soft este calea de urmat. Deflectoarele ridicate și cele patru perne de aer rezistente la șocuri de pe colțurile ecranului și ale camerei oferă protecție maximă împotriva căderilor accidentale.

Husa Anccer Ultra-Slim pentru Xiaomi Redmi 9C

Folosind un finisaj mat, husa îmbunătățește aspectul elegant și minimalist al telefonului tău. Carcasa este protejată de îngălbenire, decolorare și zgârieturi datorită unui proces independent de vopsire în 4 straturi. Ridicarea ecranului și a camerei de pe suprafețele plane este ușoară de ramele ridicate și butoanele proeminente, în timp ce decupaje precise se potrivesc cu majoritatea cablurilor.

Homi2019 Mirror Case for Xiaomi Redmi 9C

Carcasa include un suport încorporat, astfel încât să puteți viziona filme și emisiuni TV fără mâini oricând și oriunde doriți. Pe lângă protecția telefonului de praf, murdărie, zgârieturi și petelor de amprentă, acționează și ca o barieră pentru a vă menține telefonul în siguranță. Pe capacul clapei transparente a oglinzii este afișat data și ora, precum și vremea. Sunt disponibile opțiuni colorate pentru a se potrivi cu stilul dvs. personal.

FaLiAng Heavy Duty Case for Xiaomi Redmi 9C

Carcasa robustă FaLiAng Heavy Duty pentru Xiaomi Redmi 9C este al patrulea accesoriu. Drept urmare, oferă o protecție de două ori mai mare decât o husă standard pentru smartphone. Cu capacul robust pentru întregul corp, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la praf, picături, zgârieturi sau coliziuni. Toate butoanele și portul de încărcare sunt ușor accesibile, astfel încât carcasa să nu vă împiedice activitățile obișnuite.

OOPKINS Rugged and Shockproof Case for Xiaomi Redmi 9C

Protejează telefonul de zgârieturi și deteriorări cu un interior flexibil din silicon și un exterior dur al PC-ului care este antiderapant, anti-amprentă și rezistent la zgârieturi. Aceasta este o altă husă cu un design cu două straturi. Există, de asemenea, un suport integrat în suportul de inel reglabil, astfel încât să puteți viziona cu mâinile libere. De asemenea, puteți folosi un suport magnetic pentru a viziona filme sau pentru a folosi telefonul în timp ce conduceți fără a fi nevoie să scoateți carcasa.

Ranyl Armor Case for Xiaomi Redmi 9C

Husa Armor pentru Xiaomi Redmi 9C completează această listă cu 6 cele mai bune huse pentru Xiaomi Redmi 9C.Cu un interior flexibil TPU și un exterior dur pentru PC, husa este rezistentă la șocuri și la zgârieturi și vă protejează telefonul de uzura zilnică. Suprafața netedă a carcasei facilitează prinderea telefonului și împiedică alunecarea acestuia din mâini. Decupajele precise asigură că toate butoanele și portul de încărcare sunt ușor accesibile.