24 June 2024

5 tendințe în materie de unghii cu acril în 2023

Pudrele acrilice profesionale de la Pearl Nails sunt cele mai alese de tehnicienii din România în construcția unghiilor cu acril.

De ani de zile, unghiile acrilice au fost o alegere populară pentru cei care doresc să-și îmbunătățească jocul de unghii. Cu posibilități nesfârșite de desene și forme, unghiile acrilice sunt versatile și personalizabile pentru a se potrivi oricărei personalități.

De ce să alegi unghiile cu acril?

Acestea sunt o opțiune fantastică pentru cei care doresc să își extindă unghiile naturale sau să își îmbunătățească rezistența. Sunt durabile, ușor de remodelat sau completat pe măsură ce cresc și oferă o bază perfectă pentru desene complicate și atrăgătoare care se remarcă. Mai mult, fiecare an aduce noi și noi oportunități, astfel că ți-am pregătit câteva propuneri pe care merită să le descoperi.

Modele minimaliste

Simplitatea este vitală în cazul modelelor minimaliste, așa că gândește-te la linii delicate, forme geometrice și spațiu pentru un look chic și discret, perfect pentru orice ocazie.

Unghii 3D

Adaugă profunzime și dimensiune unghiilor tale acrilice cu modele texturate și 3D. Experimentează cu diferite materiale, cum ar fi mărgele, pietre prețioase, paiete și folosește geluri și lacuri de unghii specializate pentru a crea modele în relief și efecte tactile unice.

Unghii acrilice durabile și ecologice

Pe măsură ce crește conștientizarea problemelor de mediu, crește și cererea de produse pentru unghii sustenabile și ecologice. Caută soluții acrilice care utilizează ingrediente non-toxice, biodegradabile pentru o rutină de îngrijire a unghiilor mai responsabilă.

Modele geometrice îndrăznețe

Ieși în evidență cu modele geometrice îndrăznețe care îți pun în evidență latura artistică. Amestecă și asortează diferite forme, culori și texturi pentru un design cu adevărat atrăgător care va atrage toate privirile.

Unghii asortate în mod nepotrivit

Îmbrățișează-ți individualitatea cu nail art care nu este uniform. Fiecare unghie poate prezenta un design, o culoare sau un model diferit, permițându-ți să îți exprimi creativitatea.

Bineînțeles, după ce ți-ai pregătit manichiura perfectă, este bine să știi și cum să o întreții pentru ca aceasta să reziste cât mai bine, să nu se deterioreze și unghiile tale să se mențină sănătoase.

Întreținerea și îngrijirea unghiilor

  • Păstrează unghiile curate și uscate pentru a preveni infecțiile bacteriene sau fungice;
  • Evită să folosești unghiile ca instrumente, ceea ce poate provoca deteriorări sau ruperi;
  • Aplică în mod regulat ulei pentru cuticule pentru a hrăni unghiile naturale și a promova o creștere sănătoasă;
  • Programează umpleri regulate pentru a menține integritatea unghiilor acrilice și pentru a preveni uscarea acestora.

În același timp, poate vine și un moment în care vei dori să renunți la unghiile cu acril și să revii la unghiile tale naturale, motiv pentru care trebuie să știi ce ai de făcut în acest sens.

Îndepărtarea în siguranță a unghiilor acrilice

  • Taie unghiile acrilice cât mai scurt posibil;
  • Ține unghiile în acetonă timp de 15-20 de minute sau până când acrilicul se înmoaie;
  • Îndepărtează ușor acrilicul înmuiat folosind un băț de lemn de portocal sau un împingător de cuticule;
  • Lustruiește unghiile naturale și aplică un ulei sau un tratament nutritiv.

Alege pudra acrilică fină și de calitate superioară de la Pearl Nails cu timp mediu de întărire și ușor de modelat pe unghii.