17 June 2024

servicii de paza si protectie | MAO Protect

3 aspecte care iti garanteaza faptul ca beneficiezi de servicii de paza potrivite pentru afacerea ta

O firma de securitate iti poate pune la dispozitie o adevarata suita de servicii de paza. Totusi, in functie de tipul afacerii pe care o administrezi, este posibil sa nu ai nevoie de toate serviciile care ti se ofera – ori chiar sa ai nevoie de unele mai speciale, care nu intra in oferta firmei alese de tine.

In general, important este sa te asiguri ca serviciile de care dispui sunt potrivite pentru afacerea ta. Mai mult decat atat, trebuie sa retii si faptul ca serviciile care iti sunt oferite sunt influentate in mare parte si de caracteristicile firmei. Pe scurt, este relativ dificil sa te asiguri ca ai parte de servicii potrivite.

Aceste 3 aspecte te pot ajuta in aceasta privinta!

Firma a mai lucrat cu afaceri similare cu a ta – sau identice

Daca administrezi o unitate comerciala, este clar ca vei cauta o firma de securitate care a mai lucrat pentru astfel de afaceri. Astfel, esti sigur ca aceasta are un set de servicii de paza ideale unitatile de tip comercial – de la simple magazine la centre comerciale.

Totodata, acest aspect iti garanteaza si faptul ca firma deja stie cum sa se descurce cu posibilele provocari care pot aparea in perioada de acomodare si dupa aceasta. Deci, primul pas este sa apelezi la o firma care a mai lucrat pentru afaceri ca a ta.

Vezi daca firma iti indeplineste cerintele

Chiar daca administrezi un tip de afacere cunoscut de firma care iti ofera servicii de paza, nu inseamna ca si cerintele tale, ca si angajator, vor fi identice sau similare cu cele ale unui fost client al firmei.

Mai exact, vei avea cerinte specifice care trebuie neaparat indeplinite – in functie de tipul de paza si securitate pe care vrei sa-l asiguri afacerii si angajatilor tai. Dupa primele luni de colaborare cu o firma de paza, ar trebui sa iti poti da usor seama daca firma ta iti ofera servicii generice sau daca iti indeplineste cerintele si totodata isi adapteaza serviciile.

Afla mai multe despre rata de atritie a agentilor de paza

Rata de atritie se refera la fluctuatia personalului intr-o anumita firma. Atunci cand vine vorba de firma care ofera servicii de paza, este mai mult decat recomandat ca acestea sa aiba o rata de atritie mica. Daca agentii de paza pleaca constant de la aceasta firma, atunci ceva nu este in regula, dupa cum s-ar spune.

Desigur, plata este doar unul dintre aspectele care pot fi problematice. Alte aspecte pot face referire la protocoalele necalitative, lipsa de instruire si antrenare a agentilor si asa mai departe. Administratorul firmei de paza ar trebui sa iti poata oferi informatii privind rata de atritie.

Alege firma de paza potrivita pentru tine si pentru afacerea ta!

Protectia si securitatea sunt extrem de importante, indiferent de tipul afacerii pe care o administrezi. Astfel, o firma care are experienta semnificativa in domeniu si se poate descurca cu obiective de mai multe tipuri este mereu recomandata – si la mare cautare, desigur.

Una dintre aceste firme, care iti poate oferi servicii de paza competente, este MAOProtect, iar la nivelul acesteia cele trei aspecte mentionate mai sus nu sunt o problema – 7 ani de experienta dovedita, 35 de agenti pregatiti constant, peste 120 de obiective protejate in permanenta si peste 1500 de sisteme de siguranta instalate!